Híreink

CSomagtól-CSomagig részletek

Csomagtól-Csomagig könyvasztal misszió

A résztvevő gyülekezeteknek évente két alkalommal (tavasszal és karácsony előtt) küldünk egy körülbelül 15 kg-os bizományos egységcsomagot, melyet több kiadó kiadványaiból állítunk össze. A csomag főleg könyvekből áll, de képeslapok, könyvjelzőt, ajándéktárgyak, játékok is szoktak benne lenni. Az árusítás után megmaradt kiadványokat megadott határidőig vissza kell küldeni, és az eladott kiadványokat kell csak kifizetni.

Lezárult az Iskolakönyvtár Pályázat

Iskolakönyvtár 1A Parakletos Könyvesház Iskolakönyvtár pályázatán 20 magyarországi és 6 határon túli református általános iskola kapott könyvcsomagot.

Áldott karácsonyt

A PARAKLETOS KÖNYVESHÁZ 2015. DECEMBER 31-TŐL 2016. JANUÁR 17-IG LELTÁROZÁS MIATT ZÁRVA TART. NYITÁS JANUÁR 18-ÁN, HÉTFŐN.

Ez idő alatt az árusítás és a csomagküldés szünetel.

A december 30. után beérkező megrendeléseket csak a leltár után, 2016. január 18-tól tudjuk postázni.

A Parakletos Könyvesház Iskolakönyvtár pályázatot hirdet

A Parakletos Könyvesház Iskolakönyvtár pályázatot hirdet református általános iskolák könyvtárainak bővítésére. A pályázat célja, hogy 

Parakletos Könyvesház új termékei

Fa faragások

Jó minőségű, mahagóni fából készült igés ajándéktárgyak forgalmazását kezdtük meg 2012 februárjában. Hűtőmágnesek, kulcstartók, díszdobozok, asztalra állítható díszek többféle igével. 

Parnerboltunk Budapesten

Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy minden Parakletos kiadvány kapható budapesti partnerünknél, a CLC Keresztyén Könyvesboltban.