Társasjátékok

Logisztori - Reformáció

Szórakoztató egyháztöri – Társasjáték

A Reformációi LogiSztori valójában egy nyomozós játék, amelynek során a játékvezető egy érdekesen megfogalmazott rövid indító sztorit mesél el, majd feltesz egy kérdést, amelyre a csoport közösen keresi meg a megfelelő választ, barkochba kérdések segítségével. A játékosoknak saját ismereteikre támaszkodva, egymással közreműködve kell kitalálniuk a megoldást. Mivel közösen játszanak, igen fontos elem az egymásra figyelés, egymás tudásának megbecsülése, valamint a megszerzett információk megtartása, összefüggésben látása.  Így a játék amellett, hogy testközelbe hozza és átélhetővé teszi a reformáció eseményeit és szellemiségét, kiváló csapatépítő és közösségi élményt is nyújt, így a kommunikáció és kapcsolatépítés kiváló eszköze lehet.

Kategória: 

Szókincstár

SzókincstárTörténetmesélő társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek
 
Keltsd életre a képeket! Hozd játékba a szavakat! Így garantált lesz a jókedv és a nevetés, bármilyen családi vagy baráti összejövetelen veszitek elő a Szókincstárat. Mert a történetek kiszámíthatatlanul alakulnak, s egy-egy váratlanul bedobott szókártya furcsa vagy vicces csavarokat hozhat az eseményekben. Csak engedd el a fantáziád, és mesélj!
Kategória: 

Jászolba született gyermek

Karácsonyi kvartett – 7 éves kortól

Grafika: Damó István

Játékterv, szöveg: Miklya Zsolt

 

A klasszikus kvartett szabály alapján játszható egyszerű kártyajáték. 36 kvartett kártya, kiegészítve 4 különleges „Lélek” lappal. A kvartettek Keresztelő János és Jézus születésének történetét, Jézus gyerekkorát és keresztelését mutatják be és mesélik el. A kártyákon lévő rövid, könnyen érthető szövegek segítségével már a legkisebbek is gyorsan megismerkedhetnek a karácsonyi eseményekkel.

Kategória: 

Kezes-lábas Ószövetség

Bibliai társasjáték óvodás kortól, 5–10 éveseknek

 

Játékterv: Miklya Zsolt

Grafika: Kelemen Czakó Rita

 

Kategória: 

Sátor-ovi

fejlesztő memóriajáték 4 éves kortól

Rajzolta: Kelemen Czakó Rita

Játékötlet: Miklya Zsolt

 

Kategória: 

Jelképeink memória újra!

JelképeinkJELKÉPEINK

 

Megújult formában jelent meg újra a közkedvelt memóriajáték, melyben 25 kártyapáron olyan bibliai és keresztyén szimbólumokkal ismerkedhetünk, mint a kereszt, tűz, csillag, víz, bárány…

Kategória: 

Jézus nyomában

Bibliaismereti társasjáték kvízkérdésekkel

2-6 játékos számára, 10 éves kortól

Játékötlet: Miklya Luzsányi Mónika – Miklya Zsolt

Kategória: 

Mi a dolgod?

Bibliai memória-kvartett 6 éves kortól

Rajzolta: Bódi Kati

Játékötlet: Miklya Zsolt

 

12 bibliai foglalkozás, tevékenység 48 kártyalapon: pásztor, halász, kereskedő, (szüretelő) szőlőműves, (arató) földműves, (kézimalommal őrlő) háziasszony, zenész, írástudó/rabbi, fazekasmester, ácsmester, katona, pénzváltó és galambárus

Kategória: 

Mózes útjai

Miklya Zsolt – Vajda Melinda

Történetmesélő Biblia-kvartett

 

Történetmesélő Biblia-kvartettünk Mózes életének fontos eseményeit mutatja be a játékosoknak. Megismerkedhetnek a történetek főbb szereplőivel, élettereivel, élőlényeivel és tárgyaival is. A csomagban 32 történetmesélő kártya található, kiegészítve 4 különleges „Veletek vagyok” lappal. A kvartettek történetek és történetelemek szerint is csoportosíthatók. A kártyajáték a klasszikus kvartettszabályok alapján játszható, egyszerű és kombinált változatban. További játéklehetőség a történetkirakó, amit történetmesélés követ. Családi és gyülekezeti körben, 8 éves kortól, gyerekek és felnőttek számára is ajánlott.

Kategória: 

Hol a helyed?

Hol a helyed?

HOL A HELYED?

Bibliai memória-kvartett 6 éves kortól

Rajzolta: Bódi Kati

 

12 bibliai helyszín, élettér 48 kártyalapon: kis település, pásztorok sátra, liget oltárral, gabonaföld, patakpart, tó hajóval, virágos mező, város utcája és tere, templom csarnoka, terített asztal előkelő házban, sírkert és nyitott sír, trónterem trónnal.

Kategória: 

Oldalak