Isten szereti az anyukákat is

Isten szereti az anyukákat is

Isten szereti az anyukákat is30 lélegzetvételnyi szünet.

„Az anyák pótolhatatlanok” – tartja a közvélemény. „Tényleg az lennék?” – teszi fel a kérdést a szerző. Elég sötét árnyalatot kaphat a válasz, ha csak a körülményekre tekint, a házimunka napi körforgására, a gyerekek újratermelődő szükségleteire, az „Anya! Anya!” kiáltásokkal jelentkező kívánságcunamira. Ezért jó közben megállni és levegőt venni, levegőhöz jutni. Hogy elérkezzen a körülményeken túli üzenet, Isten jelenléte és érintése a mindennapok szorításában is: „Szeretlek, téged, az anyukát is, nemcsak a gyereket.”

A szerző saját „praxisából” nyújtja át gyakorlatias és őszinte, a mindennapokban megtapasztalt tanácsait, ötleteit. A 30 lélegzetvételnyi szünet alkalmat ad a tűnődésre, átgondolásra, tervezésre, imádságra. Fáradt és pörgős, gondterhelt és boldog anyukáknak egyaránt ajánljuk.

Ruth Heil (1947) német evangélikus szerző. Férjével népes családot kaptak Istentől, tizenegy gyermeket neveltek fel, már unokáik is vannak. Ruth lelkigondozóként családpasztorációval foglalkozik, szemináriumokat és előadásokat tart, magazinokban publikál, számos könyv írója.

Jellemzők:

  • 30 bátorító igei üzenet
  • gyakorlati tippek és tanácsok
  • rövid imádságok
  • inspiráló fotók
  • praktikus kis méret
  • kemény borító
Illusztráltság: fekete-fehér fotókkal
ISBN: 978-615-5772-42-9
Kiadás éve: 2023
Kötés típusa: Keménytáblás
Méret: 110 x 180 mm
EAN kód: 9786155772429
Fordító: Varga Eszter
Azonosító: A-031116