PATMOSZI KARANTÉN avagy Istennél csendesül meg lelkem

PATMOSZI KARANTÉN avagy Istennél csendesül meg lelkem

PATMOSZI KARANTÉN avagy Istennél csendesül meg lelkemBátorító üzenetek krízishelyzetben

Uram, adj időt felkészülnöm a várhatóan nehéz helyzetekre, hogy magamat teljesen átadjam tervednek, és képes legyek befejezettnek látni életemet! Add, hogy ki tudjam mondani az összes Miért? után, hogy ne az én akaratom, hanem a Te akaratod legyen meg. S ha még a rosszban is a Te akaratodban tudhatom magam, az lesz a világon a legnagyobb biztonság számomra.

Jefte lányával együtt imádkozhatunk így személyes életünkben is, akár gyász, akár betegség gyötör, akár nehéz, kilátástalan helyzetbe kerülünk. Senki sem kíván ilyen élethelyzetet, mégis tapasztalhatjuk, hogy a krízisben benne rejlik az áldás, és ha bölcsen állunk hozzá, a megújuló élet próbájává válhat, akár fiatal, akár idős korban. Mert a krízis, életünk próbája Isten ajándéka lehet, ha elfogadjuk az Ő akaratát.

Tatai István református lelkipásztor igehirdetéseiben a tőle megszokott alapossággal és mély biblikussággal jár körül olyan nehéz témákat, mint a váratlan tragédiák, betegség, gyász, fenyegetettség, családi viszályok, kilátástalanság. függőség, idős kori problémák, elakadás, megtört életút. Bátorító üzenetei, gyakorlati-lelki útmutatásai segítnek tovább lépni és fogódzót nyújtanak a nehéz élethelyzetekben is.

ISBN: 978-615-5772-33-7
Kiadás éve: 2023
Kiadó: Parakletos Könyvesház
Kötés típusa: Kartonált puhatáblás
Méret: 120 x 160 mm
Terjedelem: 104 oldal
Azonosító: A-031186